gezin
trauma
kinderen
klachten ziekte
relatie
persoonlijk groeien

Ik ben Harold Stevens, Marcos therapeut, geboren in 1967, getrouwd en heb samen met mijn vrouw Susan 3 kinderen. Na het VWO vervulde ik mijn dienstplicht bij het Korps Commando Troepen. Daar behaalde ik mijn groene baret. In 1994 studeerde ik af aan de HTS Elektrotechniek te Venlo. Ik belandde al snel in de hectische hightech wereld van de halfgeleider industrie.

In 2007 besloot ik om de opleiding tot psychosociaal therapeut te gaan volgen. Mijn keuze voor deze compleet andere richting was een heel bewuste. Ik was als kind al geïnteresseerd in het hoe en waarom van het leven. Waarom er naast gezondheid, vrede en geluk ook ziekte, oorlog en ellende bestaat. Ik vroeg mij af waarom wij als mens eigenlijk ziek worden of in de problemen komen. Voor mijn gevoel kon dat niet alleen pech of toeval zijn. Er was meer aan de hand en ik wilde weten wat. De motivatie voor het zoeken naar deze antwoorden werd gedreven door mijn eigen ziekte geschiedenis als kind (astma en eczeem).

In 2001 kwam ik voor het eerst in contact met de filosofie van Marcos Training & Opleiding. Ik kreeg steeds meer inzicht in het hoe en waarom van het leven. Ik pastte in de praktijk toe wat ik leerde en dat bleek te werken. Ik werd razend enthousiast! Deze kennis wil ik andere mensen niet onthouden!

In november 2011 heb ik de opleiding met succes afgerond. Van 2012 tot 2014 ben ik als docent binnen deze opleiding werkzaam geweest. Daarnaast ben ik met ingang van januari 2012 mijn eigen praktijk in Venray gestart.


Klik hier voor de website van Hét Preventie Team (Bevordering van Gezondheid)
Klik hier voor de website van mijn vrouw (Voeding & therapie)
Klik hier voor mijn artikel "De Wet van Ohm, toegepast op de mens" 
Klik hier voor mijn artikel "Leren van ons immuun systeem"

Gezondheidsplein
'De Postbaan'
Postbaan 14a
5861 CT Wanssum
06-55 39 71 49
info@haroldstevens.nl
www.haroldstevens.nl