Zelfkennis
Ontwikkeling
Kinderen
Ouderschap
Persoonlijk groeien

Voor ieder mens die worstelt met het leven

in mijn werk leg ik een link tussen de ervaren belastende omstandigheid en de mate én wijze waarop je als mens uitdrukking geeft aan degene die je in de kern werkelijk bent. Mijn begeleiding is er op gericht om jou als mens weer te laten zijn wie je in de kern bedoeld bent te zijn.


Preventie, persoonlijke groei en zingeving:

Misschien wel de allerbelangrijkste toepassing van mijn begeleiding ligt in bevordering van lichamelijke en mentaal/emotionele gezondheid en levensgeluk. Ik stimuleer je om op zoek te gaan naar- én je bewust te worden van wie jij als mens eigenlijk in de kern werkelijk bent én daar vervolgens naar te leven. Daarmee voldoe jij aan je levensbestemming. Ongeacht de situatie waarin je verkeerd, zul je het leven dan als minder belastend gaan ervaren. 


Voor de mens in het bedrijf:

Binnen het bedrijfsleven heb ik ruime ervaring in het coachen van leiders en teamleden die werkzaam zijn in de high-tech sector. 
De focus van de coaching ligt daarbij op de ontwikkeling van sociaal/emotionele vaardigheden: de zogenaamde softskills. Ieder mens wordt met deze sociaal/emotionele vaardigheden geboren, maar deze kunnen door een sterke ontwikkeling van de ratio worden onderdrukt. De mensen die werkzaam zijn in deze high-tech sector zijn over het algemeen hoog opgeleid en zeer intelligent en kunnen daardoor problemen ondervinden met het begrijpen én uitten van hun eigen gevoelens en emoties én die van de medemens. Ik help deze mens zich bewust te worden van zijn eigen emoties en gevoelens en daar op de juiste manier uitdrukking aan te geven. Ik geef vooral ook (vanuit de ratio) het inzicht waarom dit zo van belang is. 

Gezondheidsplein
Pastoorstraat 23
5861 BJ Wanssum
06-55 39 71 49
info@haroldstevens.nl
www.haroldstevens.nl